BUDI DETE UZ MOJA KRAVICA ČOKOLADNO MLEKO

Sadržaj

Neodoljivi ukus lešnika novog Moja Kravica čokoladnog probudiće dete u vama.

Sa željom da zabavi mališane, a odraslima omogući da se opet osete kao deca, kompanija Imlek organizovala je „Moja Kravica čokoladno mleko Budi dete” druženje na bazenima u AquaParku Petroland, u Bačkom Petrovcu. Svi prisutni imali su priliku da probaju novo Moja Kravica čokoladno mleko sa ukusom lešnika i uživaju u njegovom neodoljivom ukusu.

U ambijentu atraktivnog AquaParka Petroland, mališani su bili u prilici da uživaju u brojnim avanturama, ali i u interaktivnom programu sa animatorima u bazenu, koji su deci pomogli da dožive nezaboravno iskustvo igara u vodi. Roditelji su probudili svoju dečju stranu i prepustili se igrarijama na toboganima i bazenima, uživajući podjednako kao mališani, i istakli da je Moja Kravica čokoladno mleko simbol i njihovog odrastanja.

Moja Kravica čokoladno mleko godinama predstavlja omiljeni slatki napitak za sve generacije. Šolja poznatog ukusa čokolade, kombinovane s najkvalitetnijim mlekom, zadovoljava 40 odsto dnevnih potreba za kalcijumom. Novo Moja Kravica čokoladno mleko sa ukusom lešnika namenjeno je svim sladokuscima i ljubiteljima čokoladnog mleka koji su spremni da se prepuste njegovom neodoljivom ukusu.

„Moja Kravica čokoladno mleko unosi slatke male trenutke u svakodnevicu dece, ali i roditelja, baš kao što dodatak čokolade u mleku donosi uživanje u ukusu. Ti trenuci se pamte zauvek i podsećaju nas da ne prestajemo da se igramo zato što smo odrasli. Najčokoladnije mleko vrhunskog kvaliteta od sada je dostupno i s neodoljivim ukusom lešnika, koji će razigrati i opustiti vaša čula, podsetiti vas na trenutke odrastanja i probuditi dete u vama”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.