Balans+ park za vežbanje na Košutnjaku

Sadržaj

Savremeni tempo života umnogome je promenio navike svih nas, a zbog nedostatka slobodnog vremena odlazak na vežbanje ili u teretanu postao je pravi luksuz. U skladu s vrednostima koje brend Balans+ neguje, kompanija Imlek rekonstruisala je sprave za vežbanje duž trim-staze u Košutnjaku.

Beograđani će od danas imati priliku da se rekreiraju u Košutnjaku, koji je postao omiljeno mesto okupljanja rekreativnih sportista i svih onih koji gradsku vrevu žele da zamene za mir u prirodi i pronađu svoj balans.

Po preporuci Republičkog zavoda za sport i sportsku medicinu, rekonstruisan je park za vežbanje u Košutnjaku, koji sada svi Beograđani mogu da posete i uživaju u izmenjenom ambijentu za vežbanje pored čuvene trim-staze.

„Balans+ napitak idealna je namirnica za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života. Pored zdrave ishrane, veoma je važna i fizička aktivnost, i upravo iz tog razloga naša kompanija potrudila se da uredi najpoznatije mesto okupljanja svih rekreativaca Beograda. Za kvalitetan život treba prvenstveno pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo samo za prave vrednosti i zdrave navike naših vernih potrošača”, izjavio je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.