Sastojci
2 šolje kuvane iseckane piletine
2 šolje izrendanog kačkavalja
8 tortilja
3 kašike putera
3 kašike brašna
2 šolje pilećeg bujona
250 ml Moja Kravica pavlaka za kuvanje
Začini
Priprema
Pomešajte piletinu sa jednom šoljom izrendanog kačkavalja, pa je ravnomerno rasporedite među tortiljama, lepo zarolajte i položite na nauljen pleh za pečenje.
U velikoj šerpi istopite puter i dodajte mu brašno, pa kuvajte uz mešanje 1 minut. Dodajte pileći bujon i mešajte dok ne postane glatko. Nastavite da kuvate na tihoj vatri dok sos ne postane gust i penušav, pa mu zatim dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i začinite po želji.
Sipajte sos ravnomerno preko tortilja, pospite preostali kačkavalj i pecite dok ne porumeni.
Prijatno!