Sastojci
4 pileća prsa bez kosti
½ kašičice belog luka u prahu
So i biber po ukusu
1 kašika maslinovog ulja
1 šolja sitno seckanog luka
4 kašike Moja Kravica putera
½ kašičice crvene paprika
2 kašičice šećera
Malo limunovog soka
1 šolja pilećeg bujona
200 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje 20% mlečne masti
Priprema
Pileća prsa začinite solju, biberom i belim lukom u prahu pa ih ispecite u tiganju do zlatno-braon boje.
Izvadite meso, pa u isti tiganj dodajte Moja Kravica puter i lagano karamelizujte luk uz šećer, limunov sok i crvenu papriku.
Sipajte pileći bujon, promešajte pa dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje 20%.
Vratite piletinu u sos, kratko prokuvajte, servirajte toplo i uživajte u svakom zalogaju!