Balans+ obrok – Za svaki dobar start!

Sadržaj

Kažu da se po jutru dan poznaje, i zato je važno da doručak bude kvalitetan i hranljiv, kako bismo imali dovoljno energije tokom čitavog dana. Nakon svakog obroka ključno je da se osećamo lako i poletno, tako da su Balans+ proizvodi idealan izbor, koji će vam obezbediti ravnotežu organizma i željeni osećaj lakoće.

Nakon nekog vremena, na tržište se vraća i Balans+ obrok  – čuven je po jedinstvenom spoju žitarica, voća i jogurta. Od sada će Balans+ obrok biti u ponudi u novoj kartonskoj ambalaži i pakovanju od 330g, što predstavlja pravu meru za svaki izbalansiran obrok.

Balans+ obrok predstavlja idealnu opciju u situacijama kada nemate vremena da spremite doručak, pre posla ili pre treninga, jer je idealan za konzumaciju u pokretu.

 Pored dva prepoznatljiva ukusa  – Balans + obrok suva šljiva i mekinje i Balans+ obrok banana, kivi, jagoda i tri vrste žitarica, u ponudi će od oktobra meseca biti i NOVI UKUS –  Balans+ obrok lešnik i četiri vrste žitarica.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.