00 / 00
|

Uručene tradicionalne Imlekove nagrade za najbolje farmere

Datum objave: 23.04.2019.

Vrdnik, 2. april 2019. – Kompanija Imlek i ove godine obeležila je Dan farmera rekordera. Reč je o proslavi koju Imlek tradicionalno priređuje u čast svojih najuspešnijih dobavljača sirovog mleka. Kompanija je u znak zahvalnosti za izvrsnu saradnju protekle godine najboljim dobavljačima sa teritorije cele Srbije dodelila specijalna priznanja i nagrade. Veliki broj farmera prisustvovao je druženju, a tom prilikom su im se obratili i predstavnici kompanije.

Generalni direktor Imleka Bojan Radun čestitao je farmerima na izuzetnim postignućima u protekloj godini, koja je bila najteža u istoriji poslovanja Imleka. „I pored požara koji je zadesio našu kompaniju u kojem je izgoreo najveći proizvodni pogon u Padinskoj Skeli, odlučili smo da ne otkažemo nijedan litar sirovog mleka koje otkupljujemo. Na taj način obezbedili smo siguran otkup mleka i opstanak naših farmera, dokazali smo im da smo siguran partner i u najtežim tenucima, iako smo zbog te odluke otkupljivali mnogo više mleka nego što smo mogli da preradimo u Srbiji. Za nas su farmeri naši najvažniji saradnici u čije unapređenje godinama ulažemo kroz brojne novčane pozajmice, donacije mehanizacije, edukaciju i brojne druge načine. Drago mi je što i oni cene ovu našu odluku, o čemu svedoči današnji veliki broj okupljenih na zajedničkom druženju. Nadam se da ćemo i u narednom periodu nastaviti uspešnu zajedničku saradnju“, rekao Radun.

I ove godine titulu apsolutnog rekordera u kategoriji porodičnih firmi osvojila je Tot Katalin iz Utrina sa 2,12  miliona isporučenih litara sirovog mleka. Prošlogodišnji rekorder u kategoriji komercijalnih firmi, PKB korporacija iz Padinske skele, zadržao je šampionsku titulu i u 2018. godini sa 24,52 miliona litara mleka. Oba šampiona dobavljača premašila su svoje prošlogodišnje rekorde u količinama isporučenog mleka, a uručena je i specijalna plaketa za prijatelja kompanije kao i nagrada za proizvođača organskog mleka.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal