Imlek
00 / 00
|

Kompanija Imlek priredila je predstavnicima medija nezaboravan wellness vikend na Kopaoniku

Datum objave: 14.09.2016.

Kompanija Imlek priredila je predstavnicima medija nezaboravan wellness vikend na Kopaoniku, u cilju promovisanja novih proteinskih proizvoda iz dobro poznatog brenda Balans Plus. Predstavnici medija imali su prilike da uživaju u brojnim adrenalinskim aktivnostima koje Kopaonik nudi, a neophodnu energiju za te poduhvate pružili su im Balans Plus Protein proizvodi: jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, sa povećanim sadržajem proteina u odnosu na sve ostale mlečne proizvode.

Proteini su osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima, zbog čega su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce. O ovome, ali i drugim benefitima proteina, kojima su Balans Plus Protein proizvodi bogati, prestavnici medija imali su prilike da nauče na predavanjima u okviru wellness vikenda održanim u novom kongresnom centru hotela „Grand”. Pored toga, prisutni su pokazali hrabrost i avanturistički duh tokom adrenalinskih aktivnosti koje Kopaonik nudi, poput panoramske vožnje žičarom, vožnje zip line-om, boba na šinama i mountain cart-a.

„Uz nove Balans Plus Protein mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativac, ali i svako ko troši snagu na mnoštvo obaveza tokom dana, moći će da ima svoju pojačanu dnevnu dozu proteina. Ona će im obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti. U paleti Balans Plus Protein proizvoda nalaze se jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, a zbog velikog interesovanja čitav portfolio obogaćen proteinima biće proširen”, istakao je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda u kompaniji Imlek.

Poslednje vesti

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal