Sladoled Mix – novo iz Moja Kravica Kuhinjice

Sadržaj

Pripremite najukusniji sladoled od vanile i čokolade kod kuće.

Najlepše poslastice su one koje se pripremaju kod kuće, s ljubavlju, za svoje najbliže. Međutim, često za to nedostaje vremena. Svi bismo voleli da poslastice pripremimo brzo i jednostavno, a da pritom ne žrtvujemo njihov kvalitet i ukus. Iz kompanije Imlek, na tržište je stigao Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Mix − mlečna smeša za pripremu sladoleda kod kuće.

Potrebno je dobro ohladiti smešu, zatim je mutiti mikserom tri minuta i zamrznuti. Sladoled koji se dobija mućenjem bogat je mlečnom mašću, prepoznatljivog punog mlečnog ukusa i kremaste strukture. Na taj način, veoma brzo, dobija se ukusna i kvalitetna poslastica za celu porodicu po veoma pristupačnoj ceni.

Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Mix dostupan je u pakovanjima od 200 ml i 500 ml. Mućenjem smeše od 200 ml dobija se oko 500 ml gotovog mlečnog sladoleda, dok se od 500 ml smeše dobija oko 1,25 l gotovog mlečnog sladoleda od vanile ili čokolade.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.