Održan tradicionalni Imlekov dan porodice

Sadržaj

U želji da podseti roditelje i decu na porodične vrednosti i značaj zajedničkih trenutaka provedenih u krugu porodice, Imlek drugu godinu zaredom, na Adi Ciganliji, organizuje „Moja Kravica Dan porodice”.

Sada već tradicionalna manifestacija „Moja Kravica Dan porodice” okupila je veliki broj dece i roditelja, koji su imali priliku da uživaju u raznovrsnom i kreativnom programu i da se još jednom uvere u ono što već znaju − vreme provedeno u krugu porodice je najvažnije. Ova manifestacija bila je idealan povod da se još jednom poželi dobrodošlica Moja Kravica „trougao” jogurtu, koji se, nakon više od 20 godina, vratio u naše živote. U ukusu čuvenog trouglastog jogurta uživali su svi posetioci Moja Kravica Dana porodice, ističući da je za kratko vreme postao neizostavan deo njihove porodične trpeze.

„Porodica predstavlja zajednicu u kojoj gradimo svoju ličnost i učimo se pravim vrednostima, a sve to na temelju ljubavi, podrške i međusobnog poštovanja. Upravo te vrednosti neguje i brend Moja Kravica, zbog čega već decenijama predstavlja neizostavni deo porodične trpeze. Posle više od 20 godina, među nama je i Moja Kravica „trougao” jogurt − u rekordnom roku osvojio je srca kako onih koji ga se sećaju iz mladosti, tako i novih generacija koje su se prvi put susrele s njim“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću u Imleku.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.