Novo Moja Kravica punomasno mleko

Sadržaj

PUNOMASNO MLEKO KAO STVORENO ZA PRAVE HEDONISTE

Da nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani, davno je rečeno, sa čim se mnogi hedonisti slažu i danas. Uživanje u zalogajima smatra se jednim od najistaknutijih ovozemaljskih zadovoljstava.

Moja Kravica punomasno mleko sa 3,5 odsto mlečne masti je novi proizvod u Moja Kravica portfoliju dugotrajnih mleka i namenjeno je svim potrošačima koji uživaju u najukusnijim obrocima, punom ukusu mleka i koje sa pravom možemo nazvati predstavnicima hedonizma.

Moja Kravica punomasno mleko poseduje jedinstveni bogat ukus mleka koji se prepoznaje na prvi gutljaj I koji će upotpuniti svaki obrok i postati nezaobilazni deo porodične trpeze, a možda čak i deo omiljenog recepta.

Kao jedna od najvažnijih namirnica u ishrani, mleko je pre svega značajan izvor kalcijuma, kalijuma, fosfora i vitamina D.

Četiri vitamina rastvorljiva u mastima su vitamini A, D, E i K. Ovi vitamini se lakše apsorbuju u telu u prisustvu masti u ishrani, a Moja Kravica punomasno mleko je tu da pomogne u ovom procesu.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.