Novi ukusi Moja Kravica pavlake

Sadržaj

Beograd, 9. februar – Kompanija Imlek, koja već gotovo sedam decenija uspešno osluškuje želje i potrebe svojih potrošača, plasirala je nove proizvode – Moja Kravica pavlaku sa šunkom i Moja Kravica pavlaku sa pečurkama koji će postati neizostavni deo svake trpeze.

Bilo da je u pitanju doručak, ručak, užina ili večera, Moja Kravica pavlaka sa pečurkama i Moja Kravica pavlaka sa šunkom učiniće svaki obrok ukusnim i jednostavnim za pripremu.

Kremasta struktura sa komadićima šunke ili pečuraka upotpuniće svaki sendvič, slanu palačinku, obrok salatu, a punim ukusom obogatiće i glavna jela. Još jedna prednost je praktično pakovanje od 150g zahvaljujući kojem će omiljeni ukusi uvek biti na dohvat ruke.

Svakodnevnica u kojoj živimo često nam nameće užurbani tempo, koji od nas zahteva da brzo mislimo, donosimo odluke, sklapamo dogovore, završavamo stvari, a neretko i da planiramo obroke koji mogu biti gotovi za pet minuta. Uz nove ukuse Moja Kravica pavlake, ne morate pristati na kompromis, već uživati u punom kremastom ukusu kada god da ga poželite i gde god da se nalazite.

Ne ograničavajte svoju ishranu na brzu hranu koja često ne ispuni očekivanja. Zaslužujete da uvek i svuda uživate u omiljenim obrocima, uz Moja Kravica pavlake, čije ćete nove ukuse sigurno zavoleti.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.