Novi ukus – Moja Kravica pavlaka sa krastavcem i mirođijom

Sadržaj

Kompanija Imlek u svom portfoliju ima Moja Kravica pavlake sa ukusima koje su namenjene pripremi ne samo brzih, već ujedno i veoma ukusnih obroka.

Na poslu ili kod kuće, Moja Kravica pavlake sa ukusima uvek su pri ruci da naizgled običan obrok, učine pravim kulinarskim užitkom.

Moja Kravica pavlaka sa krastavcem i mirođijom naslanja se na već izgrađen koncept pavlaka sa ukusima, „brzo i ukusno“. Osnovna ideja je olakšati život našim potrošačima u trenucima kada oni na raspolaganju imaju sve manje slobodnog vremena, usled velikog broja obaveza i, generalno, načina života koje novo doba sa sobom donosi.

Svežina krastavca i aromatičnost mirođije savršena su kombinacija koja će u jelovnik uneti neodoljivo osveženje, a u svakodnevnicu olakšanje usled lake i veoma brze pripreme doručka, ručka ili pak večere.

Kremasta struktura Moja Kravica pavlake sa krastavcem i mirođijom otvara mogućnost za različite načine primene, pa se može koristiti kao namaz za hleb, umak za povrće i grickalice ili preliv za salate i meso. Kombinacija je mnoštvo, a na potrošačima je da pronađu svoje omiljene.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.