Novi ukus i vizuelni identitet Moja Kravica mleka bez masti

Sadržaj

Jedinstveni ukus Moja Kravica mleka dugi niz godina prepoznaje se na prvi gutljaj i dolazi sa domaćih farmi, i u njemu su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci idealni za zdravu ishranu cele porodice. Osim ukusa, novi vizuelni identitet Moja Kravica mleka bez masti nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Konzumacijom Moja Kravica mleka bez masti usklađuje se užurbana svakodnevnica, ali i potreba za zdravim, izbalansiranim načinom života. 
Značaj konzumacije mleka i njegovi zdravstveni benefiti dobro su poznati pre svega  zbog obezbeđivanja preko potrebnih nutrijenata za održanje vitalnih funkcija i snage organizma. Od tih nutrijenata, kalcijum je najznačajniji za izgradnju koštane mase, jačanje kostiju i zuba, koji se ne može proizvesti u organizmu, te ih moramo uneti kroz ishranu. 

Moja Kravica mleko bez masti je kombinacija potpuno novog, upečatljivog i elegantnog dizajna ambalaže i jedinstvenog ukusa mleka koji svima koji vode računa o svom izgledu omogućava unos svih potrebnih nutrijenata. 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.