Moja Kravica za srećno odrastanje

Sadržaj

Prvo dečje igralište izgrađeno u sklopu velike društveno odgovorne akcije Imleka „Moja Kravica − Rasti srećno” danas je svečano otvoreno. Vrpcu su presekli Darko Bulatović, gradonačelnik Niša, i Slobodan Srećković, direktor marketinga Imleka.

Novo igralište u parku Svetog Save opremljeno je tako da odgovori na različite potrebe brojnih mališana i prvo je u nizu koje će Imlek i Moja Kravica poklanjati gradovima širom Srbije.

„Veliko nam je zadovoljstvo što danas otvaramo prvo igralište u akciji „Moja Kravica − Rasti srećno”. Do kraja godine, izgradićemo jedno u Novom Sadu, a akciju ćemo nastaviti širom Srbije i u 2017. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što ovom akcijom izgradnje dečjih igrališta doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih”, kaže Slobodan Srećković, direktor marketinga Imleka.

„Ovo je još jedan dokaz da jedino pomažući jedni drugima možemo biti srećni. Sreća je uvek u rukama onoga koji daje, ali i onog koji dobija. Hvala kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu, koje će usrećiti naše najmlađe sugrađane, ali i njihove roditelje, bake, deke, staratelje”, rekao je Darko Bulatović, gradonačelnik Niša.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Moja Kravica mleko zaslužno je za uspešne generacije koje su na njemu stasavale i razvijale se zdravo naučivši da donose dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog je ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali izabravši Moju Kravicu za omiljeni brend u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno za najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Imlek je regionalni lider u mlekarskoj industriji koji posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i s njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Tradicija duga više od pola veka, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje rezultirali su sa više od 80 različitih mlečnih proizvoda koje Imlek svakodnevno donosi.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.