KOMPANIJA IMLEK ZADRŽAVA VISOKE OTKUPNE CENE MLEKA

Sadržaj

Iako je otkupna cena mleka u Srbiji među najvišima u Evropi, kompanija Imlek saopštila je da je neće snižavati. U skladu sa svojom namerom da podrži revitalizaciju i razvoj stočarstva u Srbiji, Imlek će zadržati otkupne cene na sadašnjem izuzetno visokom nivou, sve dok se ne uveri u izvesne prinose i kvalitet hrane za životinje iz nove žetve. Tek kada se ostvare određeni rezultati i kada bude bio potvrđen kvalitet hrane za stoku, kompanija Imlek će zajedno sa svojim dobavljačima ustanoviti prostor za zajedničke uštede.

Ova odluka ističe kompanijsku posvećenost podršci domaćim poljoprivrednicima, održavanju visokih standarda kvaliteta, kao i razvoju poljoprivredne industrije u Srbiji. Imlek u proteklom periodu nije snižavao otkupnu cenu mleka i nije kasnio sa plaćanjem prema dobalvljačima. Politiku redovnog isplaćivanja svojih kooperanata kompanija će sprovoditi kao i do sada revnosno i bez kašnjenja.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.