Nakon dvosedmične ekspedicije, a uz podršku Imlek Protein šejkova, alpinista Stefan Simonović uspešno je osvojio vrh Ama Dablam, visok 6812m. Sa fokusom na fizičku pripremu i pravilnu ishranu, Stefan je do svog cilja stigao 7. novembra 2023. godine, kada je osvojio jedan od fizički najzahtevniji vrhova Himalaja. Imlek Protein, sa 100 odsto mlečnog proteina, pružao mu je esencijalne hranljive materije tokom uspona, održavajući mišiće i podržavajući oporavak istih. Ovaj napitak sa niskim sadržajem masti i bez dodatog šećera nije samo ključ za vrhunske rezultate, već odražava i posvećenost zdravom načinu života, nudeći savršen balans između ukusa i nutritivnih vrednosti. Imlek Protein dostupan je u tri puna ukusa – čokolada, vanila I jagoda u pakovanjima od 300 i 500ml, sa 30 i 50 g proteina, čime pruža podršku i energiju u svim avanturama.
Imlek Protein – Vrhunski ukus, vrhunski rezultati!