IMLEK OBRADOVAO ĐAKE MLEČNIM PAKETIĆIMA

Sadržaj

Beograd, 01.10.2015. godine – Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda u našoj zemlji, obradovala je mlečnim paketićima 2.000 đaka prvaka iz pet gradova u Srbiji.

Predstavnici kompanije Imlek posetili su Osnovnu školu „Sveti Sava” u Lazarevcu i mališanima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe podelili ukusne paketiće Moja Kravica čokoladnog mleka, kao i Moja Kravica milkšejka sa ukusom jagode i vanile.

Zahvaljujući kontinuiranoj saradnji koju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ima sa kompanijom Imlek, donirana sredstva uručena su školama iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Subotice, kako bi se obeležio Svetski školski dan mleka.

„Kompanija Imlek, već tradicionalno, donira paketiće sa Imlekovim proizvodima pojedincima i institucijama širom naše zemlje, pa smo tako i ovog puta, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, želeli da iznenadimo đake prvake slatkim mlečnim paketićima i poželimo im uspešnu školsku godinu”, istakla je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.