Imlek obeležio svetski dan mleka

Sadržaj

Moja Kravica mlečni paketići za nezbrinutu decu širom Srbije.

Povodom Svetskog dana mleka, Imlek je, uz podršku i po preporuci Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, obradovao mlečnim paketićima veliki broj mališana iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Vranje i drugi.

Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju. Zbog toga je ta kompanija i ove godine odlučila da obraduje one kojima je podrška najvažnija. Moja Kravica mlečni paketići podeljeni su mališanima iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu u gradovima širom Srbije. Imlek je mališane obradovao Moja Kravica čokoladnim mlekom, milkšejkom i Moja Kravica mlekom sa dodatkom D3 vitamina, posebno namenjenom deci i njihovom pravilnom razvoju.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, istakao je: „Imlek je pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija. Podelio je svoj profit tamo gde ga i stvara. Nadam se da će i druge kompanije poći istim putem i biti uz one kojima je pomoć potrebna. Važnije od novca je to što je akcija Imleka pokazala da deca bez roditeljskog staranja nisu sama ni zaboravljena. Niko ne bi smeo da bude sam bez pažnje, bez zaštite i bez ljubavi. Našoj deci puno znači kad veliki i uspešni pokažu da im je stalo i da brinu. Prema deci bez roditeljskog staranja život nije bio dobar, zato smo mi tu da nepravdu ispravimo i njihov život učinimo boljim, vrednim i njih i zemlje koja ih voli.”

„Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, Imlek je, već tradicionalno, odlučio da obraduje mališane iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu širom zemlje. Po poreporuci Ministarstva za rad i socijalna pitanja locirali smo dečije ustanove i obezbedili Moja Kravica mlečne paketiće onima kojima je podrška najvažnija. To je samo jedan od načina pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva, posebno deci. Moja Kravica mleko je mleko izuzetnog kvaliteta, neophodno u svakodnevnoj ishrani deteta. Ono je simbol odrastanja i već decenijama je omiljeni brend u Srbiji”, izjavila je tom prilikom Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.