Imlek: 70 godina kvaliteta i poverenja

Sadržaj

Kompanija Imlek ove godine obeležava značajan jubilej – 70 godina poslovanja. 

Ključ uspeha kompanije Imlek već 70 godina leži u kvalitetu proizvoda, po čemu je, pored iskustva i tradicije prepoznat, a iza čega stoji kontinuirano ulaganje u proizvodne procese i odabir najboljeg mleka. 

Imlek je tokom 70 godina postao deo zajednice kojoj pripada i koju podržava. Svoje društveno odgovorne aktivnosti godinama unazad usmerava na pomoć najmlađima, njihovom srećnom odrastanju i pravilnom razvoju. Brend koji se posebno izdvaja je upravo Moja Kravica, kao simbol tradicije i porodičnih vrednosti. 

Jedinstvenu i neraskidivu vezu, Imlek je uspostavio neprestano istražujući, prateći i osluškujući želje i potrebe potrošača, promovišući ukus i kvalitet.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svojim potrošačima na dugogodišnjem poverenju i u skladu sa tim smo organizovali promotivnu akciju. Kupovinom bilo kog Imlek proizvoda u vrednosti od 500 dinara, potrošač može da kupi Moja Kravica UHT mleko sa 2,5%mm  za 1 dinar.  

Hvala na poverenju!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.