IDEALAN PARTNER NA PUTU DOBRIH NAVIKA

Sadržaj

U cilju podsećanja na značaj balansiranog života i konzumacije Balans+ probiotskog jogurta, ove godine smo organizovali druženje sa influenserima u jedinstvenom ambijentu Beo Art House-a. Prisutni su sa Milanom Maglovim, Tamarom Ćosić, Tatjanom Bosanac i Bobanom Živanović na radionici oslikavali set na temu balansiranog života, uživajući u domaćim specijalitetima i Balans+ proizvodima.

Influenseri su na svojim profilima objavili da kreću u izazov sa brendom Balans+ sa jednim jasnim ciljem – postizanjem pozitivnih promena. Pozvali su sve zainteresovane da se priključe izazovu i odabrali jednog sa najkreativnijim odgovorom kako bi im se pridružili u izazovu koji podrazumeva unapređenje svakodnevnog života kroz male, ali značajne promene.  Dobre navike su uvodili zajedno, pružajući međusobnu podršku za odlučnost u ostvarivanju ciljeva, a na ovom putu, Balans+ jogurt im je bio pravi partner i podrška.

„U današnjem ubrzanom tempu, Balans+ probiotski jogurt postao je ključni deo ishrane za sve one koji brinu o svom zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na sistem za varenje. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da na jedinstvenom primeru, izazovu na društvenim mrežama, predstavimo benefite naših proizvoda, i generalno, postignemo balans koji nam je svima danas neophodan“, izjavila je Tanja Bogojević, brend menadžerka kompanije Imlek.

Video sa Balans+ #10danaubalansu događaja možete pogledati na linku.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.