GRAD BEOGRAD ODLIKOVAO KOMPANIJU IMLEK ZA DOPRINOS I IZUZETNO ZALAGANJE U BORBI PROTIV VIRUSA KORONA

Sadržaj

Beograd, 6. decembar 2021. godine – Grad Beograd je kompaniji Imlek uručio Plaketu za doprinos u borbi protiv virusa korona, za izuzetno zalaganje i društveno odgovorno poslovanje i pružanje pomoći koje je kompanija pokazala tokom pandemije.

 Plaketu za doprinos u borbi protiv korona virusa Grad Beograd dodeljuje u znak zahvalnosti kompanijama koje su dale nemerljiv doprinos i beskompromisno učestvovale u zajedničkoj borbi za očuvanje zdravlja čitave nacije. Uručena je onima koje su podržale napore nadležnih institucija i pomogle u periodu kada je mnogima to bilo neophodno, time pokazavši solidarnost, požrtvovanost kao i veliku odgovornost u vanrednim situacijama. 

Tokom globalne krize uzrokovane pandemijom, Imlek se odazvao pozivu Vlade Republike Srbije i obezbedio sredstva za nabavku sedam respiratora potrebnih za lečenje pacijenata sa najtežim oblicima ove bolesti. Osim toga, kompanija je na poziv predstavnika Grada Beograda donirala više tona mleka pacijentima i osoblju najvećih medicinskih centara u našoj zemlji, a značajne količine medicinske opreme poput maski, dezinfekcionih sredstava i bezkontaktnih toplomera donirane su brojnim ustanovama na nivou Grada i šire. 

„Veliko je zadovoljstvo kada su zalaganja kompanije Imlek u borbi protiv pandemije korona virusa prepoznata na ovakav način. Jedan od najvažnijih segmenata poslovanja naše kompanije je društvena odgovornost, koja je ujedno i naše strateško opredeljenje. Već duži niz godina sugrađanima pružamo podršku kada god smo u prilici, te je konkretno angažovanje u vanrednoj situaciji bilo izraz visokog nivoa empatije, čime smo želeli da se zahvalimo zajednici na višedecenijskom poverenju. Od samog početka pandemije, nastojali smo da pratimo sve informacije vezane za situaciju sa korona virusom, te smo pored pomenutih donacija Gradu, posebno vodili računa i o našim zaposlenima koji su imali svu neophodnu zaštitu na radu“ – izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.