Turska Čorba sa leblebijama

  • 45 min.
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 500g leblebija

  • 125g Moja Kravica maslaca

  • 100ml Moja Kravica Pavlaka za kuvanje 20% mm

  • 1 veći krompir

  • 1 glavica luk

  • 1 kašika brašna

  • Biber

  • Mlevena paprika

  • Kurkuma

  • So


Priprema

  1. Sitno iseckati luk i propržite ga na ulju. Sipati brašno i dodati vodu, krompir i leblebije.

  2. Sipati Moja Kravica pavlaku za Kuvanje 20% mm i nakon toga sjediniti sastojke štapnim mikserom. Kuvati 5 minuta.

  3. U posebnoj posudici istopiti maslac i ispržiti ga sa alevom paprikom i time preliti čorbu.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.