Sastojci
50 g Moja Kravica maslaca
1 kašika maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
300 g šampinjona
400 g svinjskog filea
1 ½ kašičice slatke paprike u prahu
500 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje
350 g testenine po izboru
Priprema
Zagrejte Moja Kravica maslac i ulje u dubokom tiganju na srednjoj vatri, dodajte naseckani luk i dinstajte ga dok ne omekša.
Nakon toga u tiganj dodajte šampinjone i sačekajte dok i oni ne omekšaju. Dodajte svinjetinu i slatku papriku, i pustite da se sve zajedno proprži oko 5 minuta uz stalno mešanje, a zatim dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i malo vode.
Nakon ključanja smanjite toplotu i nepoklopljeno ostavite da se krčka dok meso potpuno ne omekša.
U međuvremenu skuvajte testeninu, procedite je i dodajte u tiganj sa mesom. Sve dobro promešajte, dodajte začine po želji i servirajte.
Prijatno!