Testenina sa pečurkama i svinjetinom

  • 40 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 50 g Moja Kravica maslaca

  • 1 kašika maslinovog ulja

  • 1 glavica crnog luka

  • 300 g šampinjona

  • 400 g svinjskog filea

  • 1 ½ kašičice slatke paprike u prahu

  • 500 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • 350 g testenine po izboru


Priprema

  1. Zagrejte Moja Kravica maslac i ulje u dubokom tiganju na srednjoj vatri, dodajte naseckani luk i dinstajte ga dok ne omekša.

  2. Nakon toga u tiganj dodajte šampinjone i sačekajte dok i oni ne omekšaju. Dodajte svinjetinu i slatku papriku, i pustite da se sve zajedno proprži oko 5 minuta uz stalno mešanje, a zatim dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i malo vode.

  3. Nakon ključanja smanjite toplotu i nepoklopljeno ostavite da se krčka dok meso potpuno ne omekša.

  4. U međuvremenu skuvajte testeninu, procedite je i dodajte u tiganj sa mesom. Sve dobro promešajte, dodajte začine po želji i servirajte.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.