Sastojci
Za meso:
1 svinjski file
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
500 g šampinjona
1 kašičica senfa
250 ml Moja Kravica pavlake za kuvnaje
so, biber
½ kašičice suvog origana
½ kašičice suvog bosiljka
50 g Moja Kravica maslaca
veza svežeg peršun lista
Za prilog:
pire krompir, pirinač, pasta ili palenta
Priprema
Meso iseći na šnicle, premazati senfom i ostaviti pola sata da se marinira.
U tiganju, na malo maslaca, propržiti sitno seckan luk, kad postane staklast dodati šampinjone seckane na listiće i dinstati 10-ak minita, a onda dodati Moja Kravica pavlaku za kuvanje, sitno seckan beli luk, origano, bosiljak, so i biber i krčkati 5 minuta.
Meso ispeći na malo maslaca, sa obe strane da porumeni.
Na tanjire za serviranje staviti pire krompir (ili sličan prilog po želji), od gore staviti sos, a na to meso i sve posuti sa malo peršun lista.