Slana tost torta

Sadržaj

Sastojci

  • Za tortu:

  • 6 parčeta većeg tost hleba (ili 9 ako koristite klasičan tost hleb)

  • 300 g Moja Kravica pavlake sa pečurkama

  • 150 g šunke

  • 1 kašika kečapa

  • 2 kuvana jaja

  • 150 g Imlek gaude

  • Za dekoraciju:

  • rotkvice

  • peršun list

Priprema

  1. Moja Kravica pavlaku sa pečurkama raspodeliti u tri posude. U jedan deo dodati rendanu šunku i kečap, u drugi deo rendana jaja a u treći deo rendanu Imlek gaudu.

  2. Na tanjir za serviranje staviti 2 parčeta tost hleba bez korice, na to staviti fil sa šunkom zatim opet red tosta pa fil sa jajima pa tost i na kraju od gore i sa svim strana fil sa gaudom.

  3. Torticu dobro ohladiti, najbolje preko noći a onda pred serviranje ukrasiti po želji.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.