Salata sa grilovanom piletinom

  • 30 min
    Vreme spremanja
  • Laka
    Težina recepta
Sadržaj

Sastojci

  • 1 Moja Kravica pavlaka sa pečurkama

  • 400 g pilećeg belog mesa

  • 1 kašičica slatke crvene paprike

  • 1 kašičica suvog bosiljka

  • 1 zelena salata

  • 1 kašičica soli

  • Pola kašičice bibera

  • 5 kriški tost hleba

  • 30 g rendanog kačkavalja

  • 30 g rendanog kačkavalja

  • 3 kašike ulja

  • 2 kašike limunovog soka

  • Šaka cherry paradajza


Priprema

  1. Piletinu začiniti slatkom paprikom, soli, biberom, bosiljkom i ispeći je na električnom grilu ili tosteru, pa je ostaviti da „odmori” po strani.

  2. Hleb iseckati na kockice, staviti u pleh, preliti sa malo ulja i peći u rerni na 200 °C, dok ne postane zlatne boje sa svih strana.

  3. Piletinu naseckati, pa poslužiti preko pomešane zelene salate i paradajza, koju ste začinili sa malo ulja i limuna.

  4. Posuti hlebom, kačkavaljem i piletinom, pa konačno preliti Moja Kravica pavlakom sa pečurkama i služiti toplo.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.