Potaž od tikvica i brokolija

Sadržaj

Sastojci

  • 500 g mladih tikvica

  • 300 g brokolija

  • 200 g šargarepe

  • 100 g crnog luka

  • 200 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • 50 g Moja Kravica maslaca

  • ½ veze peršuna

  • Začini


Priprema

  1. Na maslacu propržiti naseckani crni luk dok ne dobije zlatno žutu boju, a zatim dodati sitno seckane i očišćene tikvice, brokoli i šargarepu.

  2. Začiniti po ukusu, naliti litar vode i kuvati 20 minuta dok povrće ne omekša.

  3. Kada povrće dovoljno omekša, izvaditi ga iz posude, ispasirati i vratiti nazad u posudu.

  4. Dodati pavlaku za kuvanje i sitno seckan peršun.

  5. Sve kuvati još par minuta, a onda skloniti sa vatre i poslužiti toplo uz tostiran hleb.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.