Potaž od karfiola

  • 30 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 1 veća glavica karfiola

  • 1 glavica crnog luka

  • 1 veći krompir

  • 2 šargarepe

  • so, biber

  • beli luk (u prahu)

  • 250 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • limun

  • peršun


Priprema

  1. Karfiol iseckajte na cvetove, krompir i šargarepu oljuštite i isecite na komade.

  2. Sve skuvajte, pa stavite u blender. Vodu u koju ste kuvali povrće ostavite sa strane.

  3. Na malo ulja izdinstajte glavicu sitno seckanog crnog luka, dodajte usitnjeno povrće i dolijte vodu u kojoj se kuvalo. Začinite solju, biberom i belim lukom u prahu.

  4. Kada čorba provri, smanjite temperaturu i dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i kuvajte još par minuta.

  5. Potaž servirajte sa malo seckanog peršuna, uz prepečene krutone i limun.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.