Sastojci
70 g senfa
80 ml meda
maslinovo ulje (po ukusu)
80 ml pilećeg bujona
150 g crnog luka, tanko narezanog
2 čena belog luka, zgnječenog
1 kg fileta pilećeg prsa
300 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje
So
Biber
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni sa uključenim ventilatorom. U maloj činiji napravite marinadu tako što ćete pomešati: senf, med, kašiku masinovog ulja i pileći bujon.
U tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri, dodajte luk i beli luk i pustite da omekšaju 2 – 3 minuta. Dodajte piletinu, pecite sa svake strane 2- 3 minuta, zatim dodajte marinadu, prebacite u vatrostalnu činiju i pecite 20 minuta.
Nakon toga dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i ostavite da se zapeče.
Prijatno!