Pečena piletina sa senfom i medom

  • 50 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 70 g senfa

  • 80 ml meda

  • maslinovo ulje (po ukusu)

  • 80 ml pilećeg bujona

  • 150 g crnog luka, tanko narezanog

  • 2 čena belog luka, zgnječenog

  • 1 kg fileta pilećeg prsa

  • 300 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • So

  • Biber


Priprema

  1. Zagrejte rernu na 200 stepeni sa uključenim ventilatorom. U maloj činiji napravite marinadu tako što ćete pomešati: senf, med, kašiku masinovog ulja i pileći bujon.

  2. U tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri, dodajte luk i beli luk i pustite da omekšaju 2 – 3 minuta. Dodajte piletinu, pecite sa svake strane 2- 3 minuta, zatim dodajte marinadu, prebacite u vatrostalnu činiju i pecite 20 minuta.

  3. Nakon toga dodajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje i ostavite da se zapeče.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.