Pasta sa tunom iz rerne

  • 30 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 400 g spiralne testenine

  • 1 luk

  • 2 kašike paradajz paste

  • 500 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • 1/3 šolje svežeg začinskog bilja (peršun, vašac, bosiljak)

  • 2 konzerve tunjevine u ulju

  • 150 g Imlek polutvrdog sira


Priprema

  1. U velikoj šerpi kuvajte testeninu dok ne bude al dente, a zatim je ocedite i ponovo vratite u istu šerpu.

  2. U tiganju na malo ulja propržite luk, zatim mu dodajte paradajz pastu i Moja Kravica pavlaku za kuvanje i mešajte dok se sve ne sjedini.

  3. Kuvanoj testenini dodajte začinsko bilje, tunjevinu, prethodno napravljen sos i sve prebacite u tepsiju za pečenje.

  4. Dodajte začine po želji, pospite narendani sir i pecite 15 minuta na 190 stepeni.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.