Sastojci
Za korpice:
200 g mlevenog keksa
100 g rastopljenog Moja Kravica maslaca
2 kašike meda
50 ml mleka
Krem fil:
400 ml Moja Kravica krem šlaga
100 g bele čokolade
2 kašike šećera u prahu
Za dekoraciju (opciono):
kriške mandarine
listići mente
Priprema
Pomešajte keks, rastopljen maslac, med i mleko dok ne dobijete kompaktnu smesu. Rasporedite je u kalupe za mafine, formirajući oblik korpice. Ohladite najmanje 30 minuta u frižideru.
Otopite belu čokoladu i prohladite. U drugoj činiji umutite rashlađen Moja Kravica krem šlag dok ne postane čvrst, dodajte šećer u prahu, a zatim ručno umešajte otopljenu čokoladu – do savršeno glatkog krema.
Korpice napunite filom uz pomoć poslastičarske kese. Na vrh stavite kriške mandarine i listiće mente. Pre služenja, korpice još jednom rashladite.

