Krompir na grčki način sa pavlakom

  • 60 min.
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 1 kg mladih krompirića

  • so, biber

  • so, biber

  • sok jednog limuna

  • 2 čena belog luka

  • 200 ml supe od povrća ili vode

  • maslinovo ulje

  • 150 g Moja Kravica pavlake sa krastavcem i mirođijom

  • 150 g Moja Kravica pavlake sa pečurkama


Priprema

  1. Krompir iseci na kriške i stavi u pleh. Začini seckanim belim lukom, solju i biberom, preli sa malo maslinovog ulja, sokom limuna i supom.

  2. Peci u rerni na 200 stepeni oko 50 minuta tj. dok tečnost ne ispari a krompir porumeni.

  3. Serviraj sa Moja Kravica pavlakom sa krastavcem i mirođijom i Moja Kravica pavlakom sa pečurkama i uživaj!

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.