Sastojci
2 kašike maslinovog ulja
Grubo iseckan prokelj
1 glavica crvenog luka (iseckanog)
2 čena belog luka (usitnjenog)
½ šolje Moja Kravica pavlake za kuvanje 10% mm
100g Moja Kravica krem sira
1 šolja Imlek Gauda sira (izrendanog)
So
Biber
Priprema
Zagrejte tiganj na srednjoj vatri.
Kada se zagreje, dodajte jednu kašiku maslinovog ulja, crveni i beli luk. Uz mešanje dodajte prokelj, so, biber i sačekajte 3-4 minuta kako bi prokelj omekšao. Sklonite tiganj sa vatre i u posebnoj posudi promešajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje od 10% mm, krem sir i sir. Dodajte prokelj u tu smesu i sve dobro promešajte.
Koristeći preostalo maslinovo ulje (1 kašiku) podmažite posudu za pečenje i prebacite smesu u nju. Pecite na 190 stepeni 10-15 minuta.
Poslužite uz krekere, prepečeni hleb ili tortilje.
Prijatno!