Kremasta čorba sa pečurkama i kestenom

  • 40 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 1 kašika putera ili ulja

  • ½ crnog luka, isečenog na kockice

  • 1 veliki češanj belog luka, sitno iseckan

  • 500 g šampinjona, isečenih na komade

  • 150 g pripremljenog kestena, izrezanih na četvrtine

  • 5 šolja povrtnog bujona

  • 100 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • So

  • Biber


Priprema

  1. U velikoj šerpi na srednje jakoj vatri istopite puter.

  2. Kada se on otopi, dodajte luk i dinstajte oko 3 minuta.

  3. Dodajte beli luk, pečurke, kesten i dinstajte još 2 minuta.

  4. Dodajte preostale sastojke i dovedite čorbu do ključanja.

  5. Začinite solju i biberom, pa ostavite da se krčka 20 minuta, dok kesten ne omekša.

  6. Štapnim mikserom izblendajte čorbu i servirajte.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.