FETTUCCINE

  • 35min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • Fettuccine testenina – 400 g

  • Puter – 50 g

  • Moja Kravica pavlaka za kuvanje 20% mm – 500 ml

  • Beli luk – jedan čen

  • Narendana Imlek gauda – 50 g

  • Žačini: peršun, so i biber


Priprema

  1. Zagrejati puter i dodati beli luk dok ne počne da pušta aromu.

  2. Sipati Moja Kravica Pavlaku za kuvanje, začine i Imlek gaudu.

  3. Kuvati tri minuta i nakon toga sklonite sa vatre.

  4. U ključaloj vodi kuvati testeninu 10-ak minuta.

  5. Nakon toga, procediti testeninu i odmah je pomešati sa prethodno pripremljenim sosem. Dodati kašiku vode u kojoj se testenina kuvala kako bi jelo bilo kremastije.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.