Brza pasta

  • 15 min
    Vreme spremanja
  • Laka
    Težina recepta
Sadržaj

Sastojci

  • 250 g paste

  • 60 g rendanog kačkavalja

  • 1 Moja Kravica pavlaka sa pečurkama

  • Pola kašičice bibera

  • Pola kašičice belog luka u prahu

  • Malo svežeg peršuna

  • Kašičica soli


Priprema

  1. U ključalu vodu dodati pola kašičice soli i pastu.

  2. Kuvati je oko 8 minuta, pa je ocediti i pomešati sa ostatkom soli, biberom, belim lukom u prahu, kačkavaljem i Moja Kravica pavlakom sa pečurkama.

  3. Dobro promešati i poslužiti sa sitno seckanim peršunom.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.