Bruskete sa pečenim paradajzom

  • 30 min.
    Vreme spremanja
  • Lako
    Težina recepta
Sadržaj

Sastojci

  • 400 g mini paradajza

  • kašičica italijanske mešavine začina

  • so, biber

  • maslinovo ulje

  • 150 g Moja Kravica pavlake sa krastavcem i mirođijom

  • hleb po izboru

  • svež bosiljak


Priprema

  1. U pleh staviti mini paradajz i začiniti solju, biberom, italijanskom mešavinom začina i maslinovim uljem pa peći u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta tj. dok potpuno ne omekša.

  2. Hleb iseći na parčiće,premazati maslinovim uljem i tostirati.

  3. Na svako parče hleba obilato staviti Moja Kravica pavlaku sa krastavcem i mirođijom, na to staviti pripremljen paradajz, preliti sa malo soka koji je paradajz pustio i ukrasiti sa seckanim svežim bosiljkom.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.