Jednostavno neodoljiv kremasti rižoto sa piletinom!

Sadržaj

Sastojci


Priprema

    1. Na ulju propržite crni luk dok ne postane staklast, dodajte pileće kockice i pecite ih dok ne porumene sa svih strana.

    2. Ubacite beli luk, kratko propržite, pa dodajte pirinač i pržite još minut-dva.

    3. Postepeno sipajte bujon, mešajući dok pirinač potpuno ne omekša.

    4. Pred kraj sipajte Moja Kravica pavlaku za kuvanje 20%, začinite po ukusu, umešajte rendani sir i poslužite toplo uz seckani peršun.
      Uživajte u kremastom ukusu!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.