Prirodno i lako do imuniteta uz nove Balans+ proizvode!

Sadržaj

Ukoliko ste u nedoumici kako da ove zime pomognete organizmu i poboljšate otpornost imuniteta, imamo sjajne vesti za vas! Balans+ portfolio bogatiji je za jedan potpuno novi koncept na tržištu. Radi se o Balans+ imuno proizvodima koji na jednostavan i praktičan način pozitivno utiču na jačanje Vašeg imunog sistema.

Novi portfolio obuhvata Balans+ Imuno jogurt od 1kg i 330g, kao i Balans+ Imuno voćni jogurt  sa ukusom jagode i acerole –   tropske trešnje koja predstavlja voće sa najviše vitamina C.

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, izuzetno je važno da ovi proizvodi budu deo Vaše svakodnevne uravnotežene ishrane u zimskom periodu. Jogurt možete konzumirati ujutru uz doručak i uz večeru, dok voćni jogurt predstavlja idealno slatko osveženje i užinu u bilo koje doba dana.  Koji god proizvod da odabrete, ono što je ključno je da  postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao najbolji mogući efekat.

Novi Balans+ imuno proizvodi sadrže prirodnu i jedinstvenu formulu, koja se razlikuje od svih postojećih jogurta i ostalih mlečnih proizvoda:

·       HN019 i NCFM – prirodne kulture koje imaju veliki broj kliničkih studija, koje dokazuju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema

·       Kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12)  koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta

·       Prirodno vlakno inulin

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.