BALANS+ U KARTONSKOJ AMBALAŽI

Sadržaj

Kompanija Imlek kontinuirano teži da mnogobrojne društveno odgovorne projekte uključi u svoje poslovanje. Neke od tih aktivnosti  zasnivaju se na očuvanju životne sredine, pa je tako prepoznata i prednost kartonske ambalaže, koju u sve većoj meri uvodi u svoj portfolio proizvoda.

Jedan od ključnih brendova – Balans+ od oktobra meseca uvodi u svoj portfolio ovaj tip ambalaže,  koja je izrađena od potpuno prirodnih materijala iz obnovljivih izvora. Pored toga što se jednostavnije razgrađuje i 100% reciklira, ovakva vrsta ambalaže pruža višestruke benefite prilikom očuvanja svežine i kvaliteta proizvoda.

Osim što se na taj način čuva ravnoteža životne sredine, konzumacijom Balans+ proizvoda postiže se i ravnoteža organizma, zahvaljujući bogatstvu probiotskih kultura i vlakana. Preporučena je redovna konzumacija Balans+ proizvoda do najmanje 10 dana, za postizanje digestivne ravnoteže. Optimalna dnevna količina je 500g, preporučljivo uz doručak i večeru.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.