Svinjske ćufte sa susamom i pavlakom sa pečurkama

  • 45 min
    Vreme spremanja
  • Laka
    Težina recepta
Sadržaj

Sastojci

  • 1 pakovanje Moja Kravica pavlake sa pečurkama

  • 400g mlevenog svinjskog mesa

  • Kašičica slatke mlevene paprike

  • Malo sveže seckane mirođije

  • Pola kašičice bibera

  • 2 kašike susama

  • 2 kašičice soli

  • 2 kašike ulja

  • 50g prezli

  • 1 jaje


Priprema

  1. Pomešati meso, prezle, jaje, susam i začine, pa formirati homogenu smesu.

  2. Sa blago nauljenim rukama oblikovati ćuftice i ostaviti ih po strani.

  3. Zagrejati ulje u tiganju i ispeći ćuftice dok ne dobiju smeđu boju sa svih strana.

  4. Poslužiti ih tople uz pavlaku sa pečurkama kao prelivom.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.