Zimska pasta sa kobasicom

  • 30 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 1 pakovanje makarona

  • 300g kobasice po izboru

  • 1 pakovanje paradajz pirea

  • 150ml Moja Kravica pavlaka za kuvanje 10% mm

  • 100g Imlek gaude

  • 1 glavica crnog luka

  • Beli luk po želji

  • Ulje po potrebi

  • So po potrebi

  • Biber po potrebi


Priprema

    1. Kobasicu iseckati na kolutove, a cni i beli luk iseckati sitno. Na malo zagrejanog ulja propržiti luk i kobasicu 5 minuta, dodati paradajz pire, Moja Kravica pavlaku za kuvanje 10% mm, 2 čaše vode, so, biber i makarone

    2. Sve sastojke promešati tako da se sjedine i kuvati na tihoj vatri 15 minuta, dok makarone ne budu spremne.

    3. Gotovo jelo posuti rendanom Imlek gaudom.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.