Potaž od zapečene bundeve

Sadržaj

Vreme je sve hladnije, zato zagrejte telo i dušu nežnim potažem od zapečene bundeve.

Sastojci

  • 700 g bundeve

  • 2 glavice crnog luka

  • 1 glavica belog luka

  • 250 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje sa 10% mlečne masti

  • 1 posna kocka

  • Pola limuna

  • Sveži ruzmarin

  • So

  • Biber

Priprema

  1. Iseckanu bundevu, crni luk i beli luk staviti na pleh. Dodati preko svežeg ruzmarina, limuna, maslinovog ulja, soli i bibera.

  2. U zagrejanu rernu na 180 °C ubaciti povrće i peći 45 minuta.

  3. Zapečeno povrće iz rerne ubaciti u blender, sipati Moja Kravica pavlaku za kuvanje sa 10% mlečne masti i rastvorenu posnu kocku.

Potaž je spreman, prijatno!

#MojaKravica #Imlek #cooking #pavlakazakuvanje #potaž #recept #bundeva #kuvanje

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.