Malo drugačiji Bolognese

Pasta bolonjeze.
  • 15 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 2 glavice crnog luka

  • 1 kašika maslinovog ulja

  • 1 čen belog luka

  • 150 g sojinih ljuspica

  • 200 ml paradajz sosa

  • 200 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje sa 10% mm

  • So

  • Biber

  • 150 g špageta

Priprema

  1. Stavite crni luk i ulje u veći tiganj na jaku vatru i pržite 3-4 minuta. Dodajte beli luk i pržite dok sastojci ne porumene.

  2. Zatim dodajte paradajz sos, Moja Kravica pavlaku za kuvanje i sojine ljuspice. Začinite po ukusu i ostavite da se krčka dok sojine ljuspice ne omekpaju i nabubre.

  3. U međuvremenu, skuvajte špagete i srervirajte dok je toplo.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.