Lisnato testo sa umakom od spanaća

  • 30 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 65 g Moja Kravica pavlake za kuvanje sa 10% mm

  • 250 g Moja Kravica krem sira

  • 150 g odmrzlog spanaća

  • 1 čen belog luka (zgnječenog)

  • 20 g Imlek polutvrdog sira

  • 2 lista smrznutog lisnatog testa

  • Ulje

  • So

Priprema

  1. Zagrejte rernu na 180 stepeni sa ventilatorom i obložite uljem pleh za mafine sa 24 rupe. U činiju stavite krem sir, spanać, beli luk, sir i pavlaku za kuvanje. Sve dobro promešajte i po ukusu začinite solju.

  2. Isecite kvadratiće od lisnatog testa, tako da stanu u rupu za mafine.

  3. Smesu spanaća podelite ravnomerno unutar svake rupe i pecite 20-25 minuta.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.