Krompir gratin – klasik iz rerne koji uvek uspeva!

Sadržaj

Sastojci

  • 700 g krompira (tankih kolutova)

  • 200 ml Imlek Krema za kuvanje

  • 50 g rendanog Imlek iriškog sira

  • so i biber


Priprema

    1. U pleh poređajte krompir sečen na tanke kolutove, svaki sloj prelijte Imlek kremom za kuvanje, začinite solju i biberom.

    2. Pospite rendanim Imlek iriškim sirom i pecite u rerni na 200°C dok lepo ne porumeni.
      Uživajte u zapečenom, kremastom ukusu!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.