Kremasta kajgana u mini kroasanima

Sadržaj

Sastojci

  • 2 pakovanja Moja Kravica pavlake (jedno sa krastavcem i mirođijom i jedno sa pečurkama)

  • oko 500 g mini kroasana

  • 4 jaja

  • 40 g Moja kravica maslaca

  • so, biber

  • zelena salata

  • mini paradajz

  • pečenica

Način pripreme:

U hladan tiganj staviti kockicu maslaca i jaja (posoliti i pobiberiti) pa stalno mešajući na laganoj vatri peći dok se jaja ne zgusnu.
Kroasane iseći na pola i praviti dve varijante:

• namazati Moja kravica pavlaku sa pečurkama na kroasan, staviti list zelene salate i malo pripremljenih jaja.
• namazati Moja kravica pavlaku sa krastavcem i mirođijom na kroasan, staviti list pečenice, dva koluta mini paradajza i malo pripremljenih jaja.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.