Kiš Loren

  • 140 min
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci

  • 200g mekog brašna

  • 100g Moja Kravica margarina

  • So

  • 200g dimljene pečenice

  • 100g rendane gaude

  • 100g mariniranih šampinjona

  • 4 jajeta

  • 200ml Moja Kravica pavlake za kuvanje 10%mm


Priprema

  1. U brašno dodati so, jaje i polako dodavati maslac isečen na listiće. Rukama utrljavati masnoću i
    umesiti glatko testo. Testo ostaviti sat vremena u frižideru.

  2. Sitno iseckati pečenicu i šampinjone, a gaudu narendati.

  3. Izvaditi testo iz frižidera. Rastanjiti ga i njime obložiti pleh za kiš. Ivice treba malo da izviruju.

  4. Preko testa staviti nadev i preliti umućenim jajima sa Moja Kravuca pavlakom za kuvanje.

  5. Peci 30 minuta na 200 stepeni.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.