Balans+ probiotski jogurt i drugi probiotski proizvodi - Imlek

Balans+ probiotski proizvodi

Balans+ portfolio obuhvata proizvode sa funkcionalnim benefitima, koji zbog svog specifičnog sastava imaju pozitivan uticaj na postizanje ravnoteže u organizmu. Digestivna ravnoteža je izuzetno važna i preduslov je za opšte dobro stanje našeg organizma.

Izuzetno je važna redovna konzumacija, jer se tad postiže najbolji efekat za organizam. Nakon 10 dana svakodnevne konzumacije se postiže značajan nivo napretka, ali se redovnom konzumacijom taj nivo dugoročno održava. Preporuka je da se unosi 500g jogurta dnevno. Ono što ga razlikuje od drugih probiotskih proizvoda je to što su benefiti dokazani kroz kliničku studiju.

Informacije o proizvodu

Proizvod i opis

Transportno pakovanje

Proteini

Ugljeni hidrati

Energetska vrednost

Rok trajanja i uslovi čuvanja

Mlečna mast

Pakovanje/sku

Balans+ formula za dobro varenje

Balans+ probiotski jogurt je odavno neizostavni deo svakodnevne ishrane mnogih ljudi koji vode računa o zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na organe za varenje i uspostavljanje ravnoteže u organizmu.

Balans+ jogurt je preporučen kao deo uravnotežene i kvalitetne ishrane i dobar je način da se preventivno vodi računa o pravilnom radu sistema za varenje. U njegovom sastavu se nalaze:

  • dve probiotske kulture (LA5 i BB12), kao i
  • vlakno Oligofruktoza, koje je izuzetno značajno za povećanje broja dobrih bakterija.

Balans+ formula

Veliki broj kliničkih studija i naučnih istraživanja ukazuje na to da Bifido Digestio kompleks - kombinacija dve pomenute probiotske kulture: LA-5 (Lactobacillus acidophilus) i BB-12 (Bifidobacterium lactis), pozitivno utiče na digestivni sistem, ublažavajući simptome nervoznog stomaka i obnavljajući mikrobiotike creva.

Sve to u dnevnoj dozi omiljenog napitka? Moguće je - zahvaljujući jedinstvenoj, prirodnoj formuli Balans+ jogurta.

Šta to Balans+ jogurt izdvaja od drugih probiotskih jogurta?

Benefiti Balans+ jogurta su medicinski dokazani studijom sprovedenom od strane KBC Bežanijska Kosa. Naime, tokom ovog istraživanja je potvrđeno da konzumacija Balans+ probiotskog jogurta reguliše varenje nakon samo 10 dana kontinuirane upotrebe!

Navedena studija je Balans+ jogurtu dodelila titulu jedinog jogurta na tržištu sa klinički dokazanim benefitima! Kvalitet koji je garantovan od strane lekara jeste najveća prednost našeg probiotskog jogurta, a ujedno i najvažnija preporuka.

Jogurt je prirodni izvor probiotika, ali samo uz onaj koji je klinički ispitan možete biti sigurni da birate najbolje za svoje zdravlje.

Kako se konzumira Balans+ jogurt probiotik?

Sprovedena klinička studija utvrdila je da se nakon samo 10 dana mogu videti pozitivni učinci Balans+ jogurta. On već nakon tako kratkog vremenskog perioda reguliše probavu, smanjuje nadutost i bol, a ujedno ubrzava metabolizam.

Dnevna doza Balans+ jogurta će dovesti vaš organizam u optimalno stanje i balans, ali samo uz redovnu upotrebu! Ukoliko delujete preventivno i svakodnevnim konzumiranjem Balans+ jogurta unosite u svoj organizam dozu proteina, probiotika i vlakana, manja je šansa da će doći do problema.

Preporučena doza za očuvanje zdravlja je 500 gr probiotskog jogurta dnevno, a najbolje je unositi je ujutru i uveče.

Balans+ jogurt - kalorije i nutritivna vrednost

Za dobro varenje i brz metabolizam koje obezbeđuje Balans+ probiotski jogurt zadužen je njegov sastav. Pored sastojaka koji omogućavaju dobro varenje, važno je pomenuti i njegovu nutritivnu vrednost.

Naime, 100g Balans+ jogurta sadrži:

  • 3,3 grama proteina
  • samo 1 gram mlečne masti
  • svega 41 kaloriju

Ukoliko redovno unosite Balans+ jogurt probiotik, koji je rad gost doručka i saveznik dobrog jutra, ujedno ćete postići i digestivnu ravnotežu.

Balans+ savršen probiotski napitak za sve

Balans+ jogurt probitik nije namenjen samo osobama koje imaju problema sa varenjem. Svakodnevno konzumiranje ovog napitka je zdrava navika svih koji žele da budu zdravi uprkos ubrzanom načinu života i različitim režimima ishrane.

Balans+ jogurt je pogodan za sve generacije i svakoga ko želi da uživa u omiljenoj hrani, a istovremeno brine o sebi i svom zdravlju.

Drugi probiotski proizvodi Balans+ formule koje ćete voleti

Pored omiljenog jogurta, predstavljamo i druge proizvode koji se zasnivaju na proverenoj Balans+ formuli, a čijom konzumacijom možete unaprediti stanje svog organizma i uvesti balans u svoju ishranu:

Često postavljana pitanja

Još jedna velika prednost Balans+ probiotskog jogurta jeste njegov pozitivan uticaj na smanjenje telesne masti. Ovaj fermentisani mlečni proizvod sadrži proteine i vlakna koja stvaraju osećaj sitosti, te na taj način regulišu apetit.

Nutritivne vrednosti jogurta rastu usled veće količine zdravih bakterija, pa je Balans+ savršen izbor za one koji žele da budu zdravi, ali i vitki!

Naš Balans+ jogurt za probavu je preporuka i onima koji nemaju problema sa varenjem, kako bi sprečili njihov nastanak.

U probavnom sistemu nalazi se na hiljade vrsta korisnih bakterija koje pomažu u razgradnji hrane, što omogućava bolju iskorišćenost hranljivih sastojaka iz hrane. Balans+ jogurt probiotik sadrži korisne bakterije koje sprečavaju razmnožavanje drugih, štetnih bakterija u crevima, čime se dodatno unapređuje kvalitet varenja i funkcionisanje probavnog sistema.

Balans+ jogurt probiotik, kao i ostali proizvodi Balans+ portfolia, su namenjeni svima, pa ih bez problema mogu unositi i osobe starije životne dobi. Oni su takođe u potpunosti bezbedni za decu, koja ih, kao i odrasli, mogu svakodnevno konzumirati