Balans+ IMUNO jogurt za imunitet i mleko sa cinkom - Imlek

Balans+ IMUNO – proizvodi za jak imunitet

Balans+ imuno proizvodi su novi funkcionalni proizvodi na tržištu, koji na jednostavan i praktičan način pozitivno utiču na jačanje Vašeg imunog sistema.

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, izuzetno je važno da ovi proizvodi budu deo Vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Jogurt ili mleko možete konzumirati uz bilo koji obrok u toku dana. Koji god proizvod da odabrete, ono što je ključno je da postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao najbolji mogući efekat.

Informacije o proizvodu

Proizvod i opis

Transportno pakovanje

Proteini

Ugljeni hidrati

Energetska vrednost

Rok trajanja i uslovi čuvanja

Mlečna mast

Pakovanje/sku

Šta sadrže Balans+ IMUNO proizvodi za imunitet?

Balans+ IMUNO jogurt

Balans+ Imuno jogurt sadrži prirodnu i jedinstvenu formulu, koja se razlikuje od svih postojećih jogurta i ostalih mlečnih proizvoda:

  • HN019 i NCFM - prirodne kulture koje imaju veliki broj kliničkih studija, koje dokazuju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema
  • Kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12) koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta
  • Prirodno vlakno inulin

Balans IMUNO formula, vitamini D3, B6, B12, vlakno inulin i HNO19 i NCFM

Kako se konzumiraju Balans+ IMUNO proizvodi?

Ne postoji nikakvo ograničenje vezano za količinu proizvoda na dnevnom nivou, Preporučuje se da Balans+ IMUNO proizvode konzumirate uz obrok - najbolje ujutru i uveče. Uz redovnu i preventivnu konzumaciju, vrlo brzo ćete postići optimalne rezultate i imunitet uz koji ćete se osećati zdravije i snažnije.

Balans+ IMUNO proizvodi, su namenjeni ne samo onima koji imaju problema sa imunitetom, već i onima koji žele da održe pravilnu funkciju svog imunog sistema. Njihova prirodna formula je pogodna za sve uzraste, kreirana tako da postanu deo svakodnevne, izbalansirane ishrane.

Po čemu se Balans+ IMUNO razlikuje od Balans+ jogurta na koji ste navikli?

Balans+ jogurt, najpopularniji predstavnik fermentisanih proizvoda od mleka sa probiotskim bakterijama, sadrži drugačiju formulu i probiotske kulture, u odnosu na IMUNO grupu proizvoda. Osnovni benefit postojećeg Balans+ proizvoda u zelenoj ambalaži je podrška sistemu za varenje i postizanju digestivne ravnoteže.

Balans+ IMUNO jogurt za imunitet se takođe zasniva na prirodnoj formuli, s tim da on sadrži posebnu vrstu kultura, vlakana i vitamina. Njegov glavni benefit je održavanje normalne funkcije imunog sistema, što ne nudi ni jedan drugi proizvod dostupan na tržištu.

Dakle, reč je o dva drugačija funkcionalna koncepta, različitog sastava i recepture proizvoda, sa ciljem da se potrošačima ponude različiti benefiti – jak imunitet ili dobro varenje.

Balans+ IMUNO - Vaš saveznik za očuvanje zdravlja

Balans+ IMUNO jogurt - kalorije i nutritivna vrednost

Za dobre rezultate koje Balans+ IMUNO postiže za očuvanje imuniteta, zadužen je njegov sastav. Pored prirodne i jedinstvene formule, koja Balans+ IMUNO jogurt razlikuje od postojećih jogurta i ostalih mlečnih proizvoda, važno je pomenuti i njegovu nutritivnu vrednost

Naime, 100 grama Balans+ IMUNO jogurta za imunitet sadrži:

  • 3,2 g proteina
  • samo 1 g mlečne masti
  • 39 kalorija

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, poželjno je da IMUNO proizvodi budu deo Vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Balans+ IMUNO proizvode možete konzumirati uz doručak i uz večeru. Koji god proizvod da odabrete, važno je da postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao odgovarajući efekat.

Drugi Balans+ proizvodi koje ćete voleti

Pored proizvoda za imunitet, predstavljamo ostale Balans+ proizvode, čijom konzumacijom možete unaprediti stanje svog organizma i uvesti balans u svoju ishranu:

Često postavljana pitanja

Ne postoje ograničenja u godinama. Balans+ IMUNO je namenjen onima koji žele da ojačaju imuni sistem, bilo kog uzrasta i starosne dobi.

Ne postoji organičenje u količinama. Preporuka je da se konuzumira preventivno, kao deo izbalansirane ishrane. To može da bude ujutru i uveče i važno je da postoji kontinuitet u konzumaciji.

Naravno da je moguće konzumirati paraleleno, jer su formule takve da  pozitivno utiču jedna na drugu. Sa druge strane, svaki proizvod ima specifičan benefit - Balans+ je jogurt namenjen postizanju digestivne ravnoteže, dok je Balans+ IMUNO jogurt za imunitet. Preporuka je da se u najvećoj meri konzumira onaj proizvod koji je u skladu sa Vašim potrebama.